image
Gallery 1

Gallery 1

Gallery 1

Gallery 1

Contact
 
 
Gallery 2

Gallery 2

Gallery 2

Gallery 2

Site Map

Хотел Шагал

Хотел ШАГАЛ се наоѓа на 4.5 км од Градовите Виница и Кочани
Неговата местоположба и пријатен амбиент овозможува вистински одмор и релаксација во третманите на телото и духот во модерно опремениот Спа Центар

>>>>>

Hotel Sagal

Hotel SAGAL is located at a 4.5 km from the city of Vinica and Kocani.
The place and pleasant ambient offer a lot of chances for spending your holiday, rest and relaxation. The hotel's day Spa futures a wiew range of therapeutic and body treatments in the comfort of tha Spa

>>>>>


babylon web design babylon spletne strani

www.hotelsagal.com.mkwww.hotelsagal.com.mkwww.hotelsagal.com.mkwww.hotelsagal.com.mkwww.hotelsagal.com.mk